lördag 21 juli 2012

I brist på annat

Jag kan inte säga att efterfrågan på en lekstuga har varit så väldigt enorm men det är väldigt kul att leka i våra grannars fina lekstugor. Tanken har farit genom mitt huvud att jag kanske skulle bygga en enkel stuga. Risken är dock att det inte är så kul att leka där när den väl finns och det skulle kännas rätt trist för konstruktören.
Som på många andra gamla torp finns ju det välbekanta utedasset och eftersom vi lever på 2000-talet så är man ju inte i så stort behov av ett sådant. Barnen har fått leka där och det har gått under namnet "saftaffären" pga de gamla flaskorna som står där. Idag fick barnen för sig att det skulle städas där och då slog jag till.
-Vet ni vad barn? Vi gör en lekstuga!!
Gensvaret var ett sjudundrande JAAAA och efter det började storstädning och inredningsarbete. Barn har ju inga större pretentioner så några gamla lådor fick bli hyllor, lite tygbitar blev gardiner och den söndriga leksaksspisen blev plötsligt kul igen. Vi får väl se vad vi mer hittar här inne som kan förpassas ut till den nya lillstugan!

*Ljuvlig tystnad under körsbärsträdet, mmmmm mumma.*

.

1 kommentar:

  1. Man tager vad man haver. Ni får så gärna komma och leka i vår - den är invigningsklar vilken dag som helst!!

    SvaraRadera