tisdag 10 november 2015

Favorit i repris - fast på annan ort!



Förra året blev det en tur till hotellet i Kosta på höstlovet. Detta året blev det (efter lite spaning på webben) ett hotell i Oskarshamn som blev resmålet i slutet av lovveckan. Vägen till Hotell Corallen var lite oväntad men vi kom fram efter att ha passerat båthamnar, industriområden och ljusfabrik. Lite avsides - perfekt för oss som gärna flyr stadsmiljöer.

Efter ett besök inkluderat lite inköp i nästgårdsliggandes Liljeholmens fabriksbod blev det bastu och bad. Utomhus fanns det en varm liten utomhuspool, en stor kall havsvattenpool som var integrerad i berget, vedeldad bastu och relaxrum. Inomhus fanns det ångbastu, infraröd bastu, massagestol och gym. Det framdukade fikat avnjöts flera gånger om och frukosten á la Tina Nordström var grym. På kvällen åt vi en superb middag och såg samtidigt Gotlandsfärjan passera strax utanför. Ni må tro att vi alla njöt hela dygnet som vi befann oss på hotellet.

PS. Jag fick äntligen, efter nästan ett års alldeles för lång väntan, uppleva den himmelska känslan efter ett kallbad. Två gånger om!! DS.
 


1 kommentar:

  1. åh, så härligt det låter och ser coolt ut... :) // Annika

    SvaraRadera