söndag 10 mars 2013

Ett ovanligt dygn

Ett litet jubileum firades med ett dygn på hotell medan barnen hade checkat in på hotell farmor. Underbart är bara förnamnet. Jag har verkligen njutit av tystnaden och friheten att göra, gå och äta - när och hur man vill. Färden gick inte långt, bara tillräckligt långt. Vi checkade in på KostaBodaArtHotel, gick en runda på outleten, lunchade och sen bytte vi om, som många andra, till de vita morgonrockarna och badtofflorna.
 
På relax-avdelningen testade vi både torrbastun och den heldimmiga ångbastun, njöt av frisk luft och varmt vatten utomhus, softade i fåtöljerna och spanade in undervattenskonst.
Korridorerna var fyllda med glaskonst av de olika välkända konstnärerna. Vi bodde i Bertil Valliens korridor - utanför dörren hade vi en glaspjäs som kostade 110000:- och på rummet hade han satt sina avtryck, bland annat med fina kakelplattor. Handfatet stod i en klass för sig själv, väldigt dekorativt.











På kvällen åt vi en bit mat i glasbaren och tittade på mello-finalen. Första parkett i sköna blåa fåtöljer framför en stor bioduk var rätt coolt. Hela baren är gjord av glas liksom barstolarna med inbyggt lyse. Snyggt och imponerande.


Nu är vi hemma i verkligheten igen - barnviljor och barnoviljor, elda i keddyn och en stor kopp te. Borta bra ... ja, jag hade kunnat stanna en dag till. På återseende Kosta.

*Fortsatt eftermiddagstystnad - en eftertrött treåring sovandes i soffan och en kompisleksugen sexåring ute.*

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar