torsdag 7 februari 2013

Goda grannar

Goda grannar kan man nog inte få för många av. De är guld värda.
Sjuka barn kan ju passas utomhus, då är inte smittorisken så hög, eller hur? Iallafall med goda grannar. Passa och passa igen. Hjälpa och hjälpa igen. Bjuda och bjuda igen. Så underbart det är med dessa goda grannar. Handla en liter mjölk om du ändå kör. Passa kaninen en dag eller två. Ta in posten. Få några kaffefilter. Låna en stege. Gå med alldeles för många hundar. Ja, tacka vet jag goda grannar.
 
Med våra goda grannar kommer också en hel drös med kompisar till barnen. Lek ett par timmar medan nåt annat måste göras. Passa en stund innan jag kommer hem. Kom en runda om ni inte har nåt annat för er. Sova över?
 
Storlunsen har bjudit in till övernattning ett par gånger. Sist såg det ut så här på ovanvåningen. Det ser så gulligt ut eftersom han har lånat ut sitt favvotäcke till nattgästen. För att dämpa lillfisens besvikelse över att inte ha någon kompis som sov över i hans säng godkände jag sovsäckssovning. Det ser också rätt gulligt ut med en nackkudde runt halsen och apan nertryckt uppochner.
 


*Ovanligt tidig tystnad när pratkvarnen somnade i soffan före Bollibompa- idag igen!!*

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar