Lördag fick det bli veckans rester till lunch för att senare invänta kräftskiva med västerbottenostpaj, tacopaj och en grönsakspizzapaj. Bröd, efterrätt och kräftor stod gästerna för.
Jag brukar skoja och säga att det bästa med en kräftskiva är soppan dagen efter. Det är givetvis en sanning med modifikation för gästerna, maten och god dricka är självklart de bästa ingredienserna på skivan. Men jag längtar alltid efter soppan dagen efter - gjord på de rostade kräftresterna. Mumma vilken kvällsmat det blev.
Dessutom testade jag att göra en BeerCanChicken idag och den blev riktigt lyckad, men ölsåsen som stod med i receptet blev desto sämre. Den kommer jag aldrig att göra igen!
Ja, det blev mycket mat det. Synd bara att jag misstänker att ugnen håller på att tappa någon av sina funktioner, troligtvis övervärmen. Jag har fått köra enbart på varmluft sista veckan, men så länge problematiken håller sig bara till det så får jag väl hålla ut.
.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar